Хасково

Първа копка на „Технополис“ – Хасково в четвъртък

ТехнополисПърва копка на хипермаркет от веригата „Технополис“ ще бъде направена в четвъртък в Хасково. На официалната церемония се очаква да присъстват кметът на Хасково Георги Иванов и председателят на съвета на директорите на Технополис – Видеолукс Холдинг Тодор Белчев.

Магазинът ще се намира до кръговото движение на бул. „Съединение“ и Околовръстния път.

Технополис е специализирана верига хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. До момента компанията управлява 27 хипермаркета в цялата страна и осигурява над 1800 работни места. Веригата Технополис се изгражда в България вече 10 години и предлага техника на световни марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МАНГО
МАНГО
17.01.2012 21:40 21:40

Радвам се, че все повече големи и реномирани вериги влизат в Хасково. И с изключение на Кауфланд, другите оформят Ритейл парк, където ще може да се намери всичко в разстояние на 200м. А както се носят слухове, че пак там ще построят и МОЛ – ще е прекрасно.

Анонимен
Анонимен
18.01.2012 9:55 9:55

Турчина продаде земята а,мръсна зган…

haskovliq
haskovliq
18.01.2012 13:29 13:29

Stiga be hora do koga shte ni zaliwate s magazini za kilimi i tehnika. Vzemete se v ryce i otvorete pone edin MOL v koito da ima prilichno kino da vodim decata. Napravete oshte pone edin dva hranitelni magazina kato Bila, Lidl a ne samo da se primirqvame sys skypite ceni koito Kaufland ni predlaga. Moveli tolkova ……. grad da sme!!!! Zasho li sme oblasten grad!!!!

Back to top button