Хасково

Възрастна жена и мъж с неустановена самоличност загинаха при пожари

ПожарътВъзрастна хасковлийка загина при пожар в дома си на бул. „България“ 116, по-известен като блока на пл. „Освобождение“ следобед. Огънят пламнал около 15 часа. В апартамента живеели две сестри на 80 и 84 години. По-възрастната жена била трудно подвижна, а по-младата – неподвижна, разказаха съседи.

При инцидента по-младата не успяла да излезе от апартамента. Тялото й бе открито от пожарникарите при четвъртия оглед в димящото жилище. При първите три заради затруднената видимост не успели да го намерят.

На мястото пристигнаха два противопожарни екипа, коли на Спешна помощ и полиция. Най-вероятно огънят е тръгнал от късо съединение.

За двете възрастни жени се грижела племенницата им, която идвала през няколко дни. Днес тя разказа, че те имали психически проблеми и дори наливали вода в контактите.

Загиналата жена най-вероятно се е задушила от дима в апартамента. Предстоят нови огледи на жилището.

Няколко часа по-късно при друг пожар на ул. „Връх Богдан“ е загинал мъж. Обстоятелствата по инцидента все още се уточняват, съобщиха за Haskovo.info от „Пожарна безопасност и защита на населението“. Тялото е откарано в болницата, за да бъде идентифицирано.

 Пожарът  Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button