Хасково

Гражданска защита заварди кръстовище заради скъсан кабел

Скъсаният кабелСкъсан кабел от тролейбусната мрежа, по който тече ток, създаде опасност за автомобили и хора на кръстовището между бул. „Съединение“ и ул. „Булаир“ в Хасково.

Инцидентът станал около 18:00 часа тази вечер.

Минути след подадения сигнал на място дойдоха спасители от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Те отцепиха района и пренасочваха автомобили и пешеходци да заобикалят препятствието и обясниха, че ще останат на пост до отстраняването на аварията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
pojarna hasuuuu
pojarna hasuuuu
02.02.2012 19:36 19:36

alo jurnalistite ve4e grajdansk za6tita tkova poniatie niama ima spasitelna grupa kam pojarna bezopasnost i za6tita na naselenieto

Haskovo.info
Haskovo.info
02.02.2012 19:49 19:49

Ако бяхте прочели текста, щяхте да видите, че в него е написано точно това, което казвате. Колкото до заглавието – това е названието, което хората все още използват и разбират. Ако бяхме написали „Спасители“ в заглавието нямаше да е достатъчно ясно.

Back to top button