Хасково

Г. Иванов: Толкова можем да чистим с 4,7 млн блокирани пари

Снегопочистване в ХасковоОбщина Хасково в момента е с блокирани 4,7 милиона лева и в тази ситуация толкова можем да чистим снега. Това каза в края на днешното заседание на местния парламент кметът Георги Иванов. Думите му бяха в отговор на общинския съветник от БСП Иван Станчев, който попита от трибуната на общинския съвет докога зимата ще ни заварва неподготвени.

Малко по-рано Станчев заяви, че е против продажбата на общински имоти. Това стана повод градоначалникът да му отвърне, че снегопочистването се извършва с пари, а такива могат да влязат именно от продажба на имоти.

Когато вие вземете властта, примерно след 100 години, тогава чистете по-добре, ние толкова можем, заяви Георги Иванов и попита дали общинските съветници са изпълнили задължението си да почистят пред своите домове и работни места.

Блокираните средства по банковите сметки на общината по искане на строителните фирми, които имат да получават пари, са 1,7 милиона лева. Отделно МРРБ не е превело все още 3 милиона лева по големия проект за облагородяване на Хасково, уточни пред Haskovo.info кметът. Комисията е минала и е приела обектите, но плащането се бави, уточни той.

 

Снегопочистване в Хасково

Георги Иванов
 

Снегопочистване в Хасково

Иван Станчев

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

18 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.02.2012 13:21 13:21

ГОШОООООООО ТЕЗИ 4,7 МИЛИОНА НЕ СА ТВОИ ТИ ГИ ДЪЛЖИШ, СЛЕДОВАТЕЛНО ТИ ОЩЕ ПРЕДИ ДА ПОДПИШЕШ ДОГОВОРИТЕ ЗА ТЯХ СИ ГИ ОСИГУРИЛ ВЕЧЕ.

ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ С ИЗМИСЛЕНИ ОПРАВДАНИЯ.

kostadinova
kostadinova
07.02.2012 16:19 16:19

v momenta sam v Berlin.zasto tezi hora znayat kak da si podrejdat grada,da se organizirat v 4istota,snegopo4istvane i t.n.Nali g-n Ivanov poseshtava Germaniya,nali vijda kakvo stava tuk,na svetlinni godini sme ot tyah,no germancite plastat no i iskat da znayat za kakvo plastat,a pak nie ne pravim nisto.haide da poiskame smetka na kmeta kade sa parite ni i kakvo pravi toi za nas s tyah.isvinyavam se,4e pisha na latinica

Човек от Хасково
Човек от Хасково
06.02.2012 9:20 9:20

….“Когато вие вземете властта, примерно след 100 години, тогава чистете по-добре, ние толкова можем, заяви Георги Иванов ..“ Г-н Иванов, аз гласувах за Вас ! Не да вземете ВЛАСТА,а да РАБОТИТЕ за нас -гражданите на Хасково !!!

Хасковски_гражданин
Хасковски_гражданин
05.02.2012 17:51 17:51

Не всички сме избрали сега действащия кмет.
Избрали са го тези които са гласували за него и тези които въобще не отидоха до урните. И тези хора сега е редно както казваш да обвиняват себе си, за всичко това което прави техния избранник.

..
..
05.02.2012 15:27 15:27

Аз мисля,че всички сме избрали г-н Иванов за кмет на град Хасково,макар голяма част от гласовете му да бяха подкупени.Сега,нека който е гласувал за него,и който е недоволен и ругае да си замълчи и да потърси вината в себе си!!!

Хасковски_гражданин
Хасковски_гражданин
04.02.2012 13:47 13:47

Призовавам всеки да си върши задълженията за които е избран и призован и да ги върши кактотрябва, а не да се оправдава. Според закона дадена сметка със определени суми на юридически или физически лица се запорират когато то дължи пари на някого. И се запорират точно толкова колкото съдът е разпоредил че са наистина дължими. Нито с лев повече. Следователно за тези суми са подписани договори и издадени фактури. Толкова за запорираните 4,7 милиона лева.
Що са отнася до снегопочистването, ако толкова може да свърши един кмет то трябва да си ходи. Ако един човек, който е назначен в дадена фирма е назначен да върши дадена и опредлена работа и тя не е качествена и той отказва да я върши по добре, всеки работодател уволнява своя служител. Следователно ако г-н Кметът наистина не може повече и обяснява че така ще бъде докато е кмет, по добре да си подаде оставката и да си занимава. Това е изкаване на човек който е безпомощен и нищо повече не може да направи за град Хасково и ако е толкова кадърен по добре да го няма.

Хасковски_гражданин
Хасковски_гражданин
04.02.2012 13:36 13:36

Обръщам се към кмета на град Хасково, журналистите във haskovo.info и други журналисти ако четат това, като желая да получа отговор на следните въпроси:
1. Ако си жител на дадена Община длъжен ли си да си плащаш Данък сграда, Такса смет и Данък автомобил?
2. Трябва ли Общината да извършва оределени услуги към всички свои жители като: изграждане на инфраструктора в района където живеят, водоснабдяване, канализация, осветление, пътища, сметосъбиране и снегопочистване?
3. Ако Общината отказва да извършва тези услуги, какъв е редът тя да бъде задължена да си ги изпълни и ако няма такъв начин, трябва ли този жител да плаща тези данъци и такси?

По какъв начин ще ми отговори кметът или вие журналисти оставям вие да си изберете. Чрез статии, изнтервюта или пресконфереции си е ваш избор но е редно да го поясните. Все пак живеем в 21 век, претендираме да бъдем най-зелен град, най-добър град за живеене, най-добра сграда в България, най- най- най- и т.н. и е недопустимо да има хора на които това е отказвано с години и продължава да им се отказват всички тези услуги пък били данъците и таксите недостатъчни да се извършва всичко това. Живеем във правова и демократична държава и всеки има равни права и задължения. И както аз имам задължения да си плащам данъците в дадена Община така и Общината има задължението да обслужва всички свои граждани равноправно без да ги дели по никаквъ принцип, нито по политически, нито по това дали си кмет, съветник, симпатизант на кмета. И както се събира сметта пред къщата кмета и се почиства снега от неговата улица и както е осветена неговата улица така трябва да бъде пред всички домове във Община Хасково. Нямам нищо лично против когото и да е в Общината. Искам само всички права и свободи ми се полагат да се спазват от Общината и от всички нейни служители, съветници и кметове.

Анонимен
Анонимен
03.02.2012 20:09 20:09

ГУСПОДИН КЬМЕТЬ, ЗА К’ЪВ ГРЕЗДЕЙ ДА ПЛАЩАМ ДАНАЦИ КАТО САМ ЩЕ СИ ЧИСТЯ ПЪТИЩАТА БЕ ГОВЕДО УЗУНДЖОВСКО?????????????? К“ВО СИ МИСЛИШ, ЧЕ КАТО КУПИ ИЗБОРИТЕ И ПРЕЕ*А МАЛКИТЕ ПАРТИИ, ХОРАТА СА МАЛОУМНИ ЛИ????????? АКО НЕ СИ НАЯСНО ЗА ТЕБ ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ, КАВАЛ УЗУНДЖОВСКИ.

ааааааа
ааааааа
03.02.2012 17:18 17:18

А защо го избрахте тоя харсъзин пак за кмет бе?Това заслужавате вие кауни!И още какви работи ще стават в Хасково благодарение на кмета,чак ще ви приседне.Ама има време чакайте.

Анонимен
Анонимен
03.02.2012 17:17 17:17

Ами преди четири години не бяха Ти блокирали парите и пак същите лайна си беше.

man4ev
man4ev
03.02.2012 16:22 16:22

и какво точно ми показвате че пред магазините на Джона които е дал под наем се рине снега ли-това ние го знаем … покажете как е при обикновените хора дето си плащат данъците а не крадат като тия

man4ev
man4ev
03.02.2012 16:20 16:20

като ще си чистим сами ти за какъв к.. си ни бе , а ?! или до сега беше мазен и добър а като те преизбраха измамниците пак взе да тъпчеш хората- какви блокирани пари, нали тези за снегопочистването ти ги събираш от нашата такса смет а или и за това лъжеш ?! твоя път за кенана що го лъснаха-ти що не излезе да ринеш сняг ами се кефиш от джипа си всяка сутрин като видиш как са ти разчистили – неблагодарник алчен !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
03.02.2012 15:34 15:34

Узунжовска мастия,започна да си показва рогата.Тоя дали е почистил пред дома си,оня дали е почистил а до язовира и вилата му кой почисти а?Мрсен,долен цигански избранник…

Анонимен
Анонимен
03.02.2012 13:32 13:32

ууууууууууууу
като не можеш повече ходи си бе селянин

Анонимен
Анонимен
03.02.2012 13:32 13:32

ууууууууууууууууууууууууу
който не може повече да си ходи

Анонимен
Анонимен
03.02.2012 13:23 13:23

И СЛЕД КАТО ТОЛКОВА МОЖЕШ БРАДАТ КОЗЕЛ УЗУНДЖОВСКИ ХВАЩАШ ПЪТЯ И НАПУСКАШ ОБЩИНАТА И ОБРАТНО НА СЕЛО.
ХАЙДЕЕЕЕЕЕЕ

Анонимен
Анонимен
03.02.2012 13:22 13:22

СЛЕД КАТО СА БЛОКИРАНИ ТИ ГИ ДЪЛЖИШ.
КАК МОЖЕ ДА РАЗЧИТАШ НА ПАРИ КОИТО ВЕЧЕ СИ ПОХАРЧИЛ ТИ?

Хасковлия
Хасковлия
07.02.2012 17:39 17:39

Този човек се е самозабравил от дългите години на власт.Подхвърля трохи на Хасковлии , и в крайна сметка започва да дължи пари на същите , братята му които го издигаха всеки мандат взеха да омаляват,а на него вече не му дреме , той си взе своето от царуването.Ще му пр………те на к……ра , каквото и да пишете.

Back to top button