Хасково

Пътищата за Динево и Брягово отворени, Родопи и Любеново останаха без хляб

НаводнениеУсложнена е обстановката и в община Хасково. Пътищата са проходими при зимни условия. Машините непрекъснато чистят, но снегът не спира да вали, коментира за Haskovo.info заместник – кметът Златимир Желев.

Добрата новина е, че пътищата към селата Динево и Брягово са отворени. Водата се е оттеглила и снегорините са успели да почистят.

Проблемът със село Родопи обаче остава. Там има съмнения, че има пропадания на пътя.  Там както и в село Любеново хората тази сутрин са останали без хляб. Със собствен транспорт община Хасково ще успее да снабди жителите на тези две села с насъщния, увериха от администрацията.

Без ток в момента са селата Манастир и Динево. На тъмно сутринта са били и живеещите в село Узунджово, но там повредата вече е отстранена. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Николов
Николов
07.02.2012 11:25 11:25

Не се офлянквайте, ами изпратете работна група да оправи пътя за село Родопи, защото има хора, които с хванати в капан. Там няма ток, вода, хляб не може да се закара, а хората, които работят в града може да изгубят работата си.

gost 1
gost 1
08.02.2012 11:08 11:08

Do koga vav 21 vek horata ot selo lubenovo 6e stoqt bez hlqb.Koi 6e im iz4isti snega vodata,ve4e se e otekla.Kade si kmete koito ne si ot lubenovo taka li si var6i6 zada4ite.

тити
тити
08.02.2012 17:25 17:25

село Родопи е едно от най-хубавите села в БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!! :d

Back to top button