Хасково

ГЕРБ: Има места в Хасково, където линейка не може да отиде

ГЕРБИма места в Хасково, до които линейките нямат достъп, алармираха на пресконференция днес общинските съветници от ГЕРБ. Те припомниха, че на обявения търг за възлагане на обществена поръчка миналата година не са се явили фирми. Каква е причината можем само да гадаем, каза Панайотов, но е факт, че единствено и само Общинско предприятие „Екопрогрес“ чисти улиците в града.

Проблемът трябва да бъде решен, тъй като достъпът до кварталите е затруднен, каза Иван Панайотов и призова гражданите да не паркират по улиците, за да не затрудняват снегопочистването. Като пример колегата му Антон Иванов посочи „Република“, „Хисаря“, „Изгрев“ и „Каменни“. „Целта ни не е да критикуваме, вижда се, че служителите на „Екопрогрес“ полагат неимоверно много усилия„, коментира той. 

Иван Панайотов изрази притеснението си, че след 20 февруари, когато се очаква времето рязко да се затопли,  достъпът до кварталите отново ще бъде затруднен, но този път заради наводнените пътища.

В тази връзка съветниците от ГЕРБ излязоха с две предложение към община Хасково. Първото – специалистите в администрацията да преценят дали не съществува законова вратичка по това време на годината да се наеме спешно фирма, която да чисти улиците от сняг. Второто – да се използва моментът, че в областта ни има обявено бедствено положение и да се иска помощ от държавата. 

От пресцентъра на община Хасково заявиха, че очакват съветниците от ГЕРБ да депозират предложенията си в администрацията. Така специалистите в общината ще могат да се запознаят детайлно с тях и да проучат дали наистина съществуват действително такива възможности.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stranen
stranen
09.02.2012 14:54 14:54

от управляващата партия питат за вратички в закона и търсят помощ от почитените на умразия кмет

Анонимен
Анонимен
09.02.2012 16:07 16:07

Ние не сме малоумни. Кметът трябва да изпълни всяко решение на Общинския съвет. Съветниците от ГЕРБ да не правят пресконференции, а да влезнат в зала и да вземат решение. Ако продължавате да ни управлявате през медиите ще си умрем до пролетта- къде от студ, къде от наводняване. Хайде на работа.

danakoplatec
danakoplatec
09.02.2012 17:27 17:27

kade utivat patite ot danaci da poznaiali v niakoe uzundjovsko me6e i v hotela na sina mu za tova niama koi da iz4isti ulicite

го4о от Узунджово
го4о от Узунджово
09.02.2012 18:54 18:54

значи приемат умните общ. съветници за подържане на уличното осветление975 000 лева/ в Пазарджик-27 000лв/ а за снегопочистването Моят Селски се изтапани-нямало пари. Да намери, за това е там Предлагам- да вземе от уличното осветление 250 000 лв и да ги даде на Атаман 9 ще чисти човекът, гарантирам! А и умните да търсят решение, не само да вдигат послушно ръчичики! Действай Селски, на теб разчитам!

Анонимен
Анонимен
09.02.2012 20:02 20:02

АЗ ПРЕДЛАГАМ СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ДА ПОИСКАТ ОТ ДЪРЖАВАТА ДВЕ ГРЕДИ И ДВА МЕТРА ВЪЖЕ И ДА НАПРАВЯТ БЕСИЛКА НА ЦЕНТЪРА. ПОСЛЕ ДА ПОТЪРСЯТ ВРАТИЧКА / ПО-ДОБРЕ ПОРТА/ В ЗАКОНА И ДА ОБЕСЯТ УЗУНДЖОВСКОТО ГОВЕДО ПУБЛИЧНО ЗА НАЗИДАНИЕ.

garata_haskovo
garata_haskovo
09.02.2012 20:07 20:07

Хасковска област – бедствено положение.
Не важи ли това и за град Хасково?
Няма ли фонд за бедствии и аварии?
Къде е щаба в град Хасково който да се справи с БЕДСТВИЕТО в Хасково?
Какво прави Общинския съвет?
Няма ли мнозинство което да предприеме спешни мерки?
Какво чакат бедствието да стане по голямо ли?

Анонимен
Анонимен
09.02.2012 22:28 22:28

КАКЪВ КЕФ!!!!!ЕДИН ЗЕМЕДЕЛЕЦ РАЗИГРАВА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ В ХАСКОВО ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ!!!!
ПЪК ТЕ ЕДНИ КОМУНИСТИ ТВА БСП,ТВА ГЕРБ,ТВА ФИРМА МАРЧЕЛА,ТВА ДПС…ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ МАЙМУНИ С ОЩЕ ПО-ЧЕРВЕНИ ГЪЗОВЕ И ГОЛЕМИ УСТИ,КОИТО ОБАЧЕ СА ПРАЗНИ ЩОТО ЗЕМЕДЕЛЕЦА НЕ ДАВА ГРАТИС.
ДОКАРАЙТЕ СИ ХЕЛИКОПТЕРА НА БОЮ И ПРАВЕТЕ ДЕЖУРСТВА БЕ ДРУГАРИ!!!

Селянин
Селянин
10.02.2012 9:31 9:31

Като си тръгнах с каручката и дисагите за СЕЛО КЕНАНА ,що да видя : “ Стара планина “ е ОЛИЗАНА , та и КЕНАНСКИЯ ПЪТ /главния / , та чак до КМЕТСКИТЕ ПАЛАТИ……………

Back to top button