Хасково

Езиковата почете патрона си, учениците с дарение за Бисер

Поднасянето на венци и цветя127 години от рождението на своя патрон проф. д-р Асен Златаров отбелязаха учениците от хасковската езикова гимназия. Те поднесоха венци и цветя пред паметника на изтъкнатия български учен, писател, общественик и публицист.

След тържествената церемония учениците от VІІІ-те и ІХ-те класове се отправиха към Младежки център – Хасково, където ще гледат постановката „Рейс“. Билетите за представлението са по 2 лева, като събраните пари ще бъдат дарени за пострадалите при наводнението в харманлийското село Бисер.

Х-те класове ще отпразнуват патронния си празник на ледената пързалка, ХІ.те – в градската художествена галерия „Атанас Шаренков“, а ХІІ-те класове са организирали боулинг турнир. 

В хасковската езикова гимназия тече подготовка и за традиционния фашинг. Тази година темата е кинофестивал. Учениците готвят вече костюмите си, а специалните гости, които са поканили са Биг Ша и Конса.

Поднасянето на венци и цветя Поднасянето на венци и цветя

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button