Хасково

Вещи лица отложиха делото на „Марчела“ срещу общината

Съдебна палата - ХасковоНеизготвените три експертизи от вещите лица по делото на фирма „Марчела 90“ срещу община Хасково отложиха днешното съдебно заседание. В молби до Темида те искат да им бъде дадено още време, за да могат да се справят с възложената им задача. Това даде основание на съдията да не даде ход на делото и да го отложи за 26 март.

Haskovo.info припомня, че искът на фирма „Марчела 90“ срещу общината е за неизплатени 400 000 лева по договор за асфалтиране на улици. По делото досега са представени две експертизи от ВиК и Метеорологичната обсерватория.

От първата стана ясно, че е имало множество аварии, които са станали причина за напукване на асфалта. Втората пък показва датите, на които температурата в региона е била под 5 или над 35 градуса, дните в които е валял дъжд или сняг или е имало мъгла.

Анализът им ще покаже дали времето не е попречило на „Марчела 90“ да извърши в срок възложените й по договор с общината задължения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.02.2012 20:12 20:12

ТО БЕШЕ АСФАЛТ,ТО БЕШЕ ЧУДО,ЧАК ОТ БУРГАС ДОЙДЕ ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ ДА УСТАНОВЯВЯ,ЧЕ ПО-СКОРО ИМА БОЯ ВМЕСТО АСФАЛТ.НО КАТО НИЩО И ЗА БОЯТА СИ ОТИВАТ ТЕЗИ 400000.ТАКА,ЧЕ ДРУГАРЯ МАРЧЕВ СИ Е ПРАВ ОТ ТАЗИ СИ ГЛЕДНА ТОЧКА.НООООО КЪДЕ Е ОТЧЕТЕНИЯ АСФАЛТ СЕ ПИТА ВСЕ ПАК???????

Back to top button