Хасково

Информационна среща с общините

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – ХАСКОВО ОРГАНИЗИРА ПЪРВА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОБЩИНИТЕ ОТ ОБЛАСТ ХАСКОВО И ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

Проект
ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – ХАСКОВО ОРГАНИЗИРА ПЪРВА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОБЩИНИТЕ ОТ ОБЛАСТ ХАСКОВО И ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

На 23 февруари  2012г. /сряда/, от 10.00 ч., в Областен информационен център – Хасково, бул.” България „ № 140, ет.1, Бизнес Център II, ще се проведе информационна среща на тема: Представяне целите на проект „Изграждане и функциониране на областен информационен център в община Хасково“, услугите, които ще предоставя Областният информационен център, и създаване на условия за отчитане на регионалната специфика чрез осигуряване на обратна връзка към центъра от страна на бенефициенти, общини от област Хасково.

Гости на срещата ще бъдат кметовете на общините в област Хасково, заместник кметове, експерти европейски проекти към общинските администрации, представители на Областна администрация, представители на ЦИКО.

Участниците ще се запознаят с целите и дейностите на проекта, и с услугите, които ще бъдат предоставяни от ОИЦ. Ще бъде поставено началото на добри партньорски взаимоотношения между общините от област Хасково и областния информационен център.

Проект по договор № BG161РО002-3.3.02-0001-С0001 се осъществява с финансовата подкрепа на ОП  „Техническа помощ”, съфинансирана от ЕС чрез ЕФРР.

Проект

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button