Хасково

„Анархия в Бавария“- шанс за млади актьори

Анархия в БаварияВ ситуацията на криза на българския театър и в началото на започналата реформа смятам за изключително усилието на директора на драматичния театър в Хасково Боил Банов да дава шанс на млади актьори. Това подчерта известната режисьорка Лилия Абаджиева в навечерието на утрешната премиера на „Анархия в Бавария“ по Райнер Фасбиндер.

За мен бе предизвикателство да дадем плът и кръв на този текст,  допълни тя. 

Спектакълът се поставя за първи път у нас. В него доминира идеята за вечния стремеж към свободата като състояние, в което човек е способен да действа според единствено според собствената си воля.

На сцената зрителите ще видят актьорското изпълнение на Дамян Тенев ,Ива Папазова, Иванка Шекерова, Ивайло Димитров, Константин Соколов, Лазарина Коткова, Ованес Торосян, Ралица Паскалева, Стелиян Николов, Тони Карабашев.

Анархия в Бавария Анархия в Бавария
Анархия в Бавария Анархия в Бавария

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button