Хасково

Късове мазилка падат върху тротоара на „Раковски“

УчилищетоПадащи късове мазилка от сградата на Професионалната гимназия по лека промишленост на бул. „Г.С. Раковски“ застрашават преминаващите по тротоара минувачи, алармираха читатели на Haskovo.info. 

Проблемът е от няколко дни – веднага след снеготопенето, а там пътеката по тротоара е тясна и няма как да избягаш ако падне докато минаваш, казват хората. Според тях щом е започнала да пада мазилка, значи сградата не е в добро състояние и може да се стигне до по-сериозни последици.

Знаем за проблема. Обезопасили сме района„, коментира директорът на професионалната гимназия Росица Иванова. Чакаме времето да се постопли и обмисляме ремонт, допълни тя.

Росица Иванова допълни още, че причината за падащата мазилка са метеорологичните условия. Тя увери, че сградата не е изоставена. Дори в нея се провеждат часове по учебна практика по специални предмети и физическо възпитание и спорт.

Училището Училището
Училището Училището

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
van4o
van4o
28.02.2012 15:41 15:41

не е само тук-днес падна на светофара на Раковски и Съединение и едва не претрепа чакащите хора … после оградиха с лента и после някой сви лентата

Back to top button