Хасково

Наско Нанев с приз от НСИ 60-тия си рожден ден

Наско НаневДиректорът на Териториалното статистическо бюро – Хасково Наско Нанев вече може да се похвали с награда за образцово изпълнение на служебните задължения. По повод 60-тия си рожден ден той получи поздравителен адрес и предметна награда от Ръководството на Националния статистически институт.

„Благодаря Ви за професионалната компетентност, всеотдайност и за приноса Ви в областта на регионалната статистика! Под Ваше ръководство ТСБ – Хасково сформира мотивиран и всеотдаен екип, който работи в съзвучие с европейските критерии за качество и достоверност на статистическата информация.“, се казва в поздравителния адрес от председателя на НСИ доц. д-р Мариана Коцева.

Наско Нанев е завършил висшето си образование в УНСС и има дългогодишен трудов стаж по специалността. От 1986 г. е директор на Териториално статистическо бюро Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бивш к-га от ОК на ДКМС Х-во.
Бивш к-га от ОК на ДКМС Х-во.
29.02.2012 14:51 14:51

А преди 1986г.Комсомол,комсомол ти летиш като сокол и остаряваш като орел.Да си жив и здрав Наско.

Back to top button