Хасково

Хванаха извършителя на убийството в Крум, просто искал да коли

Полиция, илюстрацияУстановен е извършителят на убийството край село Крум от преди два дни. Това е 21-годишен димитровградчанин, съобщиха за Haskovo.info от Окръжната прокуратура.

Пред разследващите той обяснил, че тръгнал пеша към баба си в село Ябълково като решил, че „ще заколи първия срещнат циганин“. Така попаднал на 67-годишния Георги Минков, който събирал дърва в района на помпена станция „Крумска тераса“. Младежът извадил нож и наръгал възрастния човек. Той не е ром, но явно видът му е объркал извършителя, допълниха от държавното обвинение.

В момента разследващите извършват следствен експеримент с извършителя, който веднага след това ще бъде задържан.

Тялото на наръгания Георги бе открито в понеделник сутринта от дежурния работник на помпената станция край село Крум.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
младеж
младеж
01.03.2012 3:35 3:35

на каде върви светът „просто искал да коли“ абе хора един живот живеете живейте го пълноцено какви с атези тъпотии …. като иска да коли седи си на село отивал до баба си ми да заколи една кокошка даму зготви да си задоволи нуждата акто иска после да заколи втора трета ама да ъбива човек бахти боклука ……. стегните се бе в 21 век живеете …. !!!

Анонимен
Анонимен
04.03.2012 2:54 2:54

ne sadi predi da znaish .. 🙂

Back to top button