Хасково

Разпитват фелдшери и сестра за „Черния Великден“

ДелотоОтложиха делото за Черния Великден в Симеоновград за 29 март. Причина за това стана искане за нови свидетели.

Адвокатите на обвиняемите Данаил Георгиев и братовчед му Живко Желев, който предоставил колата, поискаха на следващото заседание като свидетели ще бъдат призовани медицинската сестра и фелдшерите, които са взели пробите и са подписали протоколите.

Според резултатите от анализите шофьорът е бил с 1,3 промила алкохол в кръвта, а братовчед му – с 1,07 промила.

Още от първото заседание по делото защитниците на подсъдимите се опитват да оспорят алкохолните проби. Ако успеят това би означавало оневиняване на Живко и доста леко наказание за Данаил.

В залата днес бяха разпитани полицаят, пристигнал пръв на мястото на катастрофата, чичото на Данаил и Теодор от неговата компания. Не се явиха собственичката на къщата, където компанията на Данаил и Живко празнували – Радка, която е в Италия и още един свидетел.

Делото Делото

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
jvdjdsvj
jvdjdsvj
01.03.2012 15:17 15:17

Ako go osudeqt toq danaill do jiwot shte mu e malko !!!!!!!!!!!

1111
1111
02.03.2012 11:42 11:42

Ami 6to da ne vzemat da go pusnat toi ve4e nema da pravi taka i da se izvini beztui e vzel da gleda kat sarni4ka!

ina
ina
10.03.2012 13:02 13:02

mama im stara kakwo samo otlagat shibanoto delo vsichko e na lice 6 deca zaginaha zaradi tezi 2mata malumnici ako shte i papata da doide i dvamata sa bili tam bili sa v kolata i dvamata do jivot i za dvamata trqbwa da ima kakwo preraglejdat kakwo otlagat v sichko e na lice be mama mu stara kakwa e tazi durjava vehce mee e sram da kaja che sam bulgarka

Back to top button