Хасково

Газова бутилка подпали апартамент на ул. Дунав в Хасково

ПожарътГазова бутилка подпали апартамент на ул. Дунав №8 в Хасково минути преди 16:00 часа днес.

„Чу се гръм и всички излязохме да видим какво става. От терасата на първия етаж излизаха кълбета дим“, разказаха съседи на потърпевшите.

Те веднага подали сигнал за инцидента. Минути след това на място дойдоха огнеборци и полицаи.

За късмет по време на избухването на газовата бутилка в апартамента е нямало никого. След като собственичката дойде, се оказа, че тя не е знаела, че в гръмналата бутилка е имало газ.

Притеснените съседи дълго време останаха навън, въпреки че в суматохата някои от тях бяха изкарали децата си боси. Щом пламъците бяха загасени, те се разотидоха.

За потърпевшите остана равносметката от пожара – изгорялата тераса и опушеният апартамент.

 Пожарът  Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Един 2
Един 2
02.03.2012 10:18 10:18

Хвърлянето на неизгасени ФАСОВЕ от горните етажи води до такива опасни за целия блок и околните произшествия.Забелязал съм го,пуши си ГАНЮ на тераската с кефец и на финала фасчето надоло,лек ветрец,фасчето на тераската и следва бомбен взрив.Подпалвача е на 100% от горните етажи на блока…

Живущ на първи етаж.
Живущ на първи етаж.
02.03.2012 10:24 10:24

От моето семейство никой не пуши а постоянно намираме фасове по терасата.Кога ще се култивираме малко поне и да ползваме пепелници?Около блоковете има фасове с лопата да ги ринеш.Простотия…

Back to top button