Любопитно

Калин Врачански е новият „Любимец 13“ на димитровградчани

Калин ВрачанскиКалин Врачански е новият носител на наградата „Любимец 13“ за 2011 година за ролята си в „Тримата мускетари“ на Театър София. Оценката, която той е получил от димитровградчани е пълно шест, съобщиха от театър „Апостол Карамитев“.

Калин Врачански гостува на димитровградска сцена през юни миналата година. След него в класацията се нареждат Асен Блатечки за ролята му в „Бившата жена на моя живот“ на Театрална къща „Вива арте“ и Мариус Куркински за играта му в „Български разкази“ на ДТ „Н.О. Масалитинов“ – Пловдив. Двамата са получили оценки съответно 5,96 и 5,94.

Наградата „Любимец 13“ е учредена преди 6 години. Преди всяко представление, гостуващо на димитровградска сцена, зрителите получават анкетни карти с имената на актьорите, номинирани от режисьора или от директора на съответния театър. В картите има оценки от 1 до 6. След представлението попълнените карти се събират в специални урни, а комисия смята средно аритметичните оценки.

Досегашните носители на наградата „Любимец 13“ са Валентин Танев, Ивайло Христов, Камен Донев, Христо Мутафчиев и Асен Блатечки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button