Хасково

Крадци „полазиха“ Бисер, обират и детската градина в Узунджово

Кражби в БисерКъща в харманлийското село Бисер е била обрана, съобщават от Областната дирекция на МВР. Обирджиите не са се уплашили от засиленото полицейско присъствие в селото и са отарашили частен дом като, за да влязат в него са изкъртили входната врата. От къщата са задигнали 3 медни казана, бормашина, медни намотки и 3 телевизора.

Вчера е била обрана и детската градина в хасковското село Узунджово. Неизвестен извършител е взел DVD, музикална система, ютия и дискове. Регистрирана е и кражба от помпена станция “Узунджово“, откъдето чрез срязване е откраднат 6 метра меден проводник. 

Последната кражба за денонощието е от мазе на ул. „Първи май“ в Димитровград. Неизвестно лице е откраднало ъглошлайф, дрелка, акумулатор и стоманено въже на стойност около 300 лева. По всички случаи  са образувани досъдбни производства.

За кражби в ареста са задържани трима хасковлии, двама мъже от село Малево и 25-годишен симеоновградчанин. Първите петима са обрали будка за вестници на ул. „Св.Св.Кирил и Методий“ в Хасково. Симеоновградчанинът пък е в ареста за кражба на метална врата, 8 метални тръби, 36 метра оградна мрежа и метален капак на шахта от къща в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button