Хасково

Кандидатстудентска борса представя 27 ВУЗ-а в Хасково

Кандидатстудентска борса, архив27 висши учебни заведения ще бъдат представени на кандидатстудентска борса, която организира на 19 март в Хасково Центърът за кандидатстудентска информация, съобщи за Haskovo.info управителят д-р Борислав Попов. Борсата ще работи от 10:00 до 18:00 часа в читалище „Заря“.

Кандидат-студентите ще могат да получат информация за условията, реда и сроковете за кандидатстване, класиране и записване във ВУЗ, за програмите за подготовка за приемните конкурсни изпити, за предварителните и редовните изпити, за признаването на матурите, битовото устройване на студентите и социалните придобивки. На щандовете ще се предлагат справочници, учебно-помощни и информационни материали.

На място ще присъстват представители от най-предпочитаните от зрелостниците университети – СУ „Св. Климент Охридски“,ПУ „Паисий Хилендарски“, ВТУ „Св.св.Кирил и Методий“, и ЮЗУ „Неофит Рилски“, уточни д-р Борислав Попов. 

По време на кандидатстудентската борса завършващите през тази учебна година ученици ще могат да подадат своите заявления за предварителните изпити, на които смятат да се явят през следващите месеци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button