Хасково

Рона заминават за Италия, представят България на танцов шампионат

Балет Рона7 от възпитаниците на хасковския балет „Рона“ заминават за Италия утре, където ще представят България на Световния танцов шампионат във Венеция.

Ивет Иванова, Виктория Ламбрева, Марина Макова, Виктория Гочева, Антония Колешева, Десислава Желева и Християния Колева ще се състезават в няколко танцови стила – характерен танц, етно, бели денс класика, бели денс шоу и хип хоп.

„Подготвили сме солови изпълнения, имаме дуети и групи“, каза хореографът на балета Милена Налбантова. „Надяваме се да имаме успех, залагам най-вече на по-малките танцьорки, които са много атрактивни и с нови танци“, допълни тя.

Haskovo.info припомня, че Виктория Ламбрева стана втора с танца си „Дилбар“ миналата година на същия шампионат, а Ивет Иванова е момичето от „Рона“, което се класира на полуфиналите на шоуто „България търси талант“.

Балет Рона Балет Рона

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button