Хасково

Трима в ареста за кражби, откраднаха компютър и 2 км кабел на БТК

Полиция20-годишен димитровградчанин е задържан за домова кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР. Преди няколко месеца мъжът е влязъл в жилище на булевард „Раковски“ в Димитровград през незаключената му врата и е откраднал дамска чанта, закачена в антрето. В нея е имало 1000 лева, лични и фирмени документи, банкови карти.

В ареста са и двама симеоновградчани на 20 и 33 години. Те са откраднали от частен дом в града мото-култиватор, машинка за рязане на дърва, ъглошлайф, медна лозова пръскачка и меден казан. 

Две кражби са регистрирани през изминалото денонощието, допълват от полицията. Първата е на преносим компютър, който е задигнат от книжарница на булевард „България“ в Димитровград. Втората кражба е на 2000 метра кабел, собственост на БТК, откраднат чрез изкопаване от местността „Ханчето“ в близост до тополовградското село Каменна река.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button