Хасково

И по второто дело за мотопистата правят експертиза за подходите

Подходите към мотопистатаВещо лице да направи експертиза, която да даде отговор на въпросите дали подходите към мотопистата са законни и кога са построени, определи Хасковският районен съд.

Това стана на днешното заседание по делото на община Хасково срещу РДНСК след като Административният съд върна делото за ново разглеждане. Администрацията оспорва глобата от 5000 лева за това, че подстъпите, свързващи главния път с мотопистата са незаконни.

На следващото заседание на 8 май ще бъдат разпитани свидетели и служителите на РДНСК, съставили актовете на община Хасково. 

Haskovo.info припомня, че за мотопистата се водят две дела. Едното е се гледа от Административен съд. То е за законността на подходите към мотопистата. Второто дело е срещу санкцията, наложена от РДНСК и предписанието подходите към съоръжението да бъдат премахнати, тъй като са незаконни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.03.2012 14:44 14:44

Ебати и пошлата работа.Погледнете в Италия какво става,колко съдии има задържани а тука какво а???

Back to top button