Регион

Старица се изгуби, спеши полиция, доброволци, ловци и жители на две села

ПолицияСлед съвместни усилия на полицаи, доброволци от туристическия съюз, ловната дружинка на село Минерални бани и хора от селата Спахиево и Горно Брястово бе открита загубила се  80-годишна старица.

Хасковлийката заедно с 55-годишната си дъщеря, 24-годишния си внук и 50-годишен приятел на семейството решили в слънчевото време на почивните дни да се поразходят в гората в близост до хижа Аида, съобщават от Областната дирекция на МВР. Преди да стигнат връх Аида, туристите се отклонили по пътечка и решили да разгледат пещера, намираща се под скала.

Оставили 80-годишната старица в беседка за около двайсетина минути сама. След като излезли от пещерата не я открили и тръгнали да я търсят, но не успели да я намерят. Тогава позвънили на спешния телефон 112.

Полицейските служители предприели незабавни действия по издирването на жената, които продължили цяла нощ. Използвана е и подвижна термовизионна камера, обслужвана от гранични полицаи

Създадените мобилни групи от служители и доброволци открили жената на следващия ден в 13:00 часа заспала в дере на около 2 км от село Спахиево. Уплашената старица била жива и здрава. След профилактичен преглед се е прибрала заедно със семейството си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button