Хасково

Откриха тялото на Недялка Бойчева край язовир Ивайловград

Наводнение, илюстрацияТялото на загиналата при водната стихия на 6 февруари Недялка Бойчева е било открито следобед, научи Haskovo.info. Жената и съпругът й Георги бяха отнесени с джипа им от мост между селата Бориславци и Малки воден. Автомобилът беше открит веднага, а няколко дни по-късно беше намерена и дамската чанта на Бойчева.

Тялото на 66-годишната жена е открито от пожарникар при обход на брега на язовир „Ивайловград“ между Сеноклас и Кочаш, на 7-8 километра от мястото, където семейството изчезна, потвърди пред Haskovo.info областният управител Ирена Узунова. В момента то се транспортира до моргата в Хасково, където да бъде разпознато.

Трупът е бил покрит с храсти и тръни. Вероятно се е озовал на сушата, след като водата се е оттеглила. Продължава издирването на тялото на Георги Бойчев.

Отнесеният от водата мост, където намериха смъртта си семейство Бойчеви предстои да бъде възстановен. В момента се изготвя проект. Създаден е временен път, с който са свързани селата Малки воден и Бориславци, уточни областният управител Ирена Узунова.

При водната стихия в региона на 6 февруари освен семейство Бойчеви загинаха още 9 души, шестима от тях в село Бисер, двама – на мост край Иваново и един в Лешниково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ved
ved
25.03.2012 14:40 14:40

Почивай в мир!

jena
jena
25.03.2012 16:36 16:36

dano da namerqt i sapruga i!

teodora
teodora
25.03.2012 19:48 19:48

pojarnikarq mi erodnina

Back to top button