Регион

Качват в интернет дипломите на управниците на Димитровград

Стефан ДимитровРъководството на община Димитровград да предостави дипломите на кмета Иво Димов, неговите заместници и секретаря на администрацията, е поискал с писмо председателя на Общински съвет – Димитровград Стефан Димитров.

Причината – спекулациите в обществото, че партия ГЕРБ няма хора с потенциал, които да заемат ръководни длъжности.

Кетапите на местните управници ще бъдат публикувани на страницата на Общински съвет, обяви днес Стефан Димитров. Той увери, че е бил провокиран от фалшивата диплома на бившия директор на Държавен фонд „Земеделие“ Калина Илиева. За нея стана ясно, че не само няма диплома за завършено висше образование в Германия, но и никога не е посещавала лекции във Висшия институт по техника и икономика в Берлин.

Като пропуск в настоящото ръководство на община Димитровград председателят на Общински съвет посочи, че в администрацията няма специалист в сферата на земеделието. „Сигурен съм, че това ще се промени. Аз лично с удоволствие ще подкрепя кмета Иво Димов дори ако поиска още двама заместник – кметове„, обясни Димитров.

Haskovo.info припомня, че последният скандал, който постави под съмнение компетентността на политик от ГЕРБ, бе свързан с образованието на новият министър на икономиката и енергетиката – хасковлията Делян Добрев. Според разследващия журналист Григор Лилов новоназначеният министър не присъства в регистрите на завършилите Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът. В официалната биография на Делян Добрев, публикувана на страницата на Министерския съвет, пише, че се е дипломирал като икономист в Wesleyan University, специализирал е счетоводство и финанси в Лондонския университет по икономика и политически науки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
27.03.2012 16:28 16:28

Проверете дали секретаря на общината има нужният стаж,диплома и квалификация дълбоко се съмнявам след провелия се уж конк*рс!

Гост
Гост
27.03.2012 17:08 17:08

Ха-ха-ха!!! Сетил се Стефанчо, че в администрацията няма специалист в сферата на земеделието. Той като беше кмет имаше ли???… или сега щото тате се захвана със земеделие и станахме големи радетели за българското земеделие!

гражданин
гражданин
28.03.2012 13:23 13:23

Всички дипломи на ръководни кадри да бъдат качени в Интеврнет – нека това да стане

Back to top button