Спорт

„Хасково 2“ с купата на БФС, вратарка стана чаровница на турнира

Състезанието

Победителите

Футболистите на „Хасково 2“ спечелиха областния кръг на турнира по футбол, организиран от БФС. Състезанието бе за ученици, родени през 2000 година.

В него участваха 8 отбора. 4 от тях са от областния град – „Хасково 2“, „Асти – АБ“, „Слънце“ с треньор Иво Конгалов и „Слънце – Хасково“ с треньор Илиян Киряков. и Останалите играчи защитаваха честта на Димитровград, Харманли, Стамболово и Свиленград.

Младите футболисти от граничния град не дойдоха и служебно останаха последни. Седмото място бе за играчите от Стамболово. Шести останаха „Слънце – Хасково“, които загубиха с 6:1 от отбора на Харманли, които останаха пети. 

Състезанието

Най-малките състезатели от клуб Слънце

На полуфинала се срещнаха играчите на хасковския клуб „Слънце“ и отборът на Димитровград.

С резултат 4:1 възпитаниците на Иво Конгалов, които бяха с година по-малки от всички останали участници в турнира, убедително заеха третото място.

Младите таланти от бригадирския град останаха четвърти. 

Финалната битка бе между „Хасково 2“ и „Асти – АБ“. Момчетата на треньора Красимир Куманов разбиха „Асти-АБ“ с 6:2.

Всички участници в турнира за купата на БФС получиха футболни екипи и топки. По традиция бяха раздадени и индивидуални награди.

Състезанието

Чаровната Валерия Миладинова

За „най-добър състезател“ бе обявен Димитър Палазов от „Хасково-2“. Неговите съотборници Иван Маринов и Христо Капитонов получиха приз за „най-добър вратар“ и „най-техничен състезател“. Наставникът им Красимир Куманов стана треньор №1 на турнира. 

Голмайстор на турнира стана Ника Интцкирвели от Харманли. За  „най-добър защитник“ и „най-полезен играч“ бяха обявени Ангел Петров и Мирослав Илиев о клуб „Слънце“.  Васил Ставрев от „Асти-АБ“ грабна флагчето за „най-добър полузащитник“.

Виктор Петров от Димитровград получи наградата за „най-добър нападател“ на турнира. За „най-чаровен състезател“ бе провъзгласена единствената дама, участвала в състезанието – вратарката на „Асти – АБ“ Валерия Миладинова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ореллаааа
ореллаааа
04.04.2012 21:03 21:03

got vratarka

Back to top button