Хасково

Успешно представяне за „Рона“ на фестивал в София

Балет РонаВторо място при възраст до 9 години и трето – при 10-16-годишните спечелиха танцьорите от балет „Рона“ на фестивала „Ритъмът в сърцето ми“, който се проведе през уикенда в София.

Хасковската формация бе отличена с приз за най- атрактивно представяне в стил характерни и етно танци. Танцьорите показаха най-разнообразния репертоар и се откроиха със стабилност и увереност на сцената,  коментираха от журито на фестивала. 

Балет  „Рона“ бе награден с приза за най- оригинални и красиви костюми. Изключително впечатление е направил Руският танц на Анета Манолова. Специална награда от спонсора на мероприятието получи и танцът „Духът на Боливуд“ на Виктория Ламбрева, който бе отличен за танц с най- добра хореография на характерен танц и най- красив костюм. 

Балет РонаДелина Тенчева – най- малката солистка на балета – грейна на сцената със изпълненията си и обра заслужено овациите в залата.

„Представянето на всички танцьори бе на изключително високо ниво. Приятно бе чувството, когато цялата зала пламна в аплодисменти, когато най – малките изтанцуваха руско- циганския си танц „Цигански сърца“, а Ивет Иванова бе разпозната от „България търси талант“ и бе атракцията на сцената“, коментира хореографът Милена Налбантова. 

свен красивите дипломи, плакети и статуетки, организаторите бяха предвидили и паричен награден фонд, с който бяха зарадвани и танцьорите от „Рона“.

Балет Рона Балет Рона

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button