Хасково

Шестима крадци в ареста, обрали жена, частен дом и склад

ПолицияТрима димитровградчани на 19, 20 и 26 години са задържани за кражба. Местните криминалисти са установили, че младежите са извършители на грабеж, станал в Димитровград преди месец.

Тогава тримата са нападнали 48-годишна жена на улица “З.Зограф”, съборили са я на земята и са й отнели дамската чанта с мобилен телефон, ключове и документи. 

37-годишен хасковлия също е в ареста за кражба. Мъжът е установен, след като 61-годишен хасковлия е подал сигнал в РУП-Хасково, че вчера в ранния следобед влязъл в дома му на улица “Ал. Константинов” в областния град и откраднал 3 чифта маркови маратонки. 

Двама жители на симеоновградското село Свирково са зад решетките. В полицейския участък е получен сигнал от 48-годишен харманлиец, собственик на складово помещение в селото. Той съобщил на органите на реда, че след разбиване на прозорец на  сградата е извършена кражба на 1500 кг амониева селитра на стойност около 1200 лева. След подадения сигнал са установени и задържани двамата извършители на 34 и 36 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button