Хасково

Трима наръгаха с нож бащата на нежелан зет

Полиция, илюстрацияНеодобрена от родителите връзка на двама млади от квартал „Република“ в Хасково стана причина за сбиване на ул. „Картечар“ снощи. Трима мъже са задържани след спречкването, съобщават от областната дирекция на МВР.

Тримата мъже на възраст 43, 40 и 26 години се спречкали със свой 40-годишен познат в дома му. След скандала домакинът е с порезни наранявания на ляво рамо и по главата. При обработване в болницата е установено и прободно проникване в задна лява гръбна област на белия дроб с последвал пневмоторакс. Приведен в Хирургия за операция с временна опасност за живота.

От първоначалните разпити на задържаните и свидетели на скандала, става ясно, че синът на потърпевшия живее от няколко месеца с 20-годишната дъщеря на 43-годишния извършител, който не бил съгласен с тяхната връзка. Иззет е ножът, с който е бил наръган пострадалият.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читател
читател
04.04.2012 23:08 23:08

Защото сте ми любим сайт ви изпращам новина,която вече е в Интернет.Има скандал с фалшива диплома на Иво Димов-кмет на Димитровград.

Нечитател
Нечитател
05.04.2012 8:26 8:26

А сега да видим де.Колко бързо ще реагирате?Иначе за циганиите еша ви няма…

Анонимен
Анонимен
05.04.2012 9:26 9:26

Скандалът не е с фалшива диплома, а с измислен СМС от другаря Петров

Back to top button