Хасково

10 фирми от Одрин на изложение в Хасково

Среща в ХТПП, архив10 фирми от Одрин идват на 3-дневно трансгранично изложение, което ще бъде уредено във фоайето на Младежкия център   в Хасково през май. Заедно с местни малки и средни предприятия те ще покажат разнообразни стоки и услуги.

Това бе съобщено на  днешната първа среща на Съвета на председателите на търговско-промишлени палати от транграничния регион. Участваха представители на палатите в Хасково,  Бургас и Ямбол, Одрин, Бабаески, Узункьопрю, Кешан и Къркларери.

В края на месеца предстои конференция в Минерални бани, която ще очертае бъдещите насоки за подкрепа на регионалната икономика в района на Хасково и Одрин.

Проектът на ХТПП за повишаване на конкурентноспособността на икономиката е финансиран  с 81 хиляди евро по програмата за трансгранично сътрудничество с Турция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button