Хасково

Подпалиха вратата на апартамент в Хасково за сплашване

Палеж за сплашванеВратата на апартамент на хасковската улица „Цар Страшимир“ е пламнала снощи след полунощ. Според жената в жилището става въпрос за сплашване.

Грета Петрова обясни, че дъщеря й работи в Германия и била заплашена, защото дължала пари за квартира. Петрова очаквала нещо подобно да се случи и снощи не спяла. Малко преди 1 часа чула шум от към стълбищната площадка и малко по-късно пламнал огънят. В апартамента започнал да влиза дим, а съседите извикали пожарна и полиция. Предполага се, че извършителят е ползвал туба с нафта и масло.

Палеж за сплашванеДъщеря ми е тръгнала с грешния човек. Тя одите в чужбина, за да издържа внучето и мен, обясни Грета Петрова. Тя знае, че дъщеря й работи като барман. Обяснила й, че я изнудват. Била издължила парите за квартира, но искали още.

Надявам се, че полицията и в България, и в Германия ще си свърши работата и ще заловят тези лоши хора, каза жената.

При пожара цялата стълбищна площадка е опушена, а от високата температура е паднала част от мазилката на тавана. Огънят не е влязъл в апартамента и други щети няма.

 Палеж за сплашване  Палеж за сплашване

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button