Хасково

Двоен отказ от съда за кабинката на паркинга на Областта

КабинкатаХасковският административен съд остави без разглеждане днес жалбата на областния управител Ирена Узунова срещу изричния отказ на кмета на Хасково Георги Иванов за поставяне на кабинка за охрана на служебния паркинг на Областна администрация.

Преди седмица Темида разгледа жалба от страна на Узунова срещу мълчаливия отказ от страна на кмета. Тогава жалбата на губернатора бе отхвърлена с мотива, че липсват предоставени права за ползване на паркинга на Областна администрация, тъй като теренът е публична общинска собственост и няма одобрена схема за поставяне на временния обект.

В решението на Хасковския административен съд от 3 април тази година е разгледан и взет под внимание и изричния отказ на кмета, който е предмет на новата жалба от страна на Областна администрация. Затова искането на Узунова днес бе оставено без разглеждане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button