Хасково

Учител и помощник – директор с награди от образователен конкурс

НаграденитеРъководителят на Танцов състав „Акцент“ при ОУ „Любен Каравелов“ в Хасково Даниела Делчева получи поредното си признание – награда на Министерството на образованието за развитие на извънкласна дейност, популяризираща и съхраняваща българските народни традиции.

Делчева бе отличена в V конкурс за работещи в извънкласни и извънучилищни дейности, организиран от Международна фестивална програма “Приятели на България” . 

В първата част на конкурса, с писмени разработки, представящи дейността им, участват педагози, ръководители на състави и школи, работещи в училища, читалища, общински детски комплекси. 

Даниела Делчева представи дейността си като ръководител на училищен танцов състав в доклада „Когато желание среща възможност“, в който основната нишка е „искам, търся, намирам, старая се, успявам … и се чувствам добре“ .

НаграденитеТова е втора поредна награда за ръководителя на ТС „Акцент“ от ежегодно провеждания вече пет години конкурс. В IV-то издание тя бе удостоена с втора награда в категория „Извънкласни дейности“.

В тазгодишния конкурс има и още един отличен хасковлия. Това е помощник – директорът на Обединени ученически общежития – Хасково Наска Ангелова. Тя получи отличие от Националния дворец на децата.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония по време на работния семинар „Творчески талант и реализация“ в курортен комплекс Албена  през юни. Тогава ще се проведе и втората  – практическата част на  конкурса в категории „Музика“, „Танц“ и „Театър“, с награден фонд 4 500 лв. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button