Хасково

Иван Манчев от „Черешката на тортата“ оценява хасковски готвачи

СъстезаниетоТихомира Генева и Цветелина Димова от ПГТ „Александър Паскалев“ се завърнаха с 4 купи и 4 медала от Национално състезание „Панорама на професионалното образование“, организирано от Министерството на образованието, младежта и науката в  Пловдив.

Те бяха оценявани от жури на Българската асоциация на професионалните готвачи, сред които водещият на предаването „Черешката на тортата“ – Иван Манчев.  Атмосферата на кулинарната надпревара поддържаше Ути Бачваров. 

Тихомира от 12 „г“ клас, специалност „Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия“, грабна журито с приготвените сусамови пеперуди и шоколадов десерт.  Тя завоюва второ място в категория „Най-добър млад хлебар-сладкар“.
Цветелина от 12 „б“ спечели трето място в категория „Най-добър млад готвач“, като приготви свинско бон филе с гъши дроб, сьомга и десерт с ягоди и маскарпоне.

Момичетата получиха грамоти от Министерството на образованието, младежта и науката и сертификати от Българската асоциация на професионалните готвачи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button