Хасково

Денят на репродуктивното здраве тази година в Хасково

Подай ръка„Подай ръка“ ще е тазгодишният надслов на деня на репродуктивното здраве – 16-ти юни. Най-мащабното събитие за двойките с репродуктивни проблеми се организира за седми пореден път от сдружение „Зачатие“ и тази година ще се проведе в Хасково в Дома на техниката. 

Основната тема е „Обществото и репродуктивните проблеми“. Взаимопомощ и споделяне на опит, безплатни индивидуални консултации и групови беседи със специалисти в областта на репродуктивното здраве, както и новости в лечението на безплодието ще са сред предвидените акценти от организаторите. 

Посетителите ще имат възможността да разгледат и хронологическа фото експозиция от колажи със събитията, инициативите и историята на сдружение „Зачатие“ от самото му създаване до днес. Изложбата също ще е под надслов „Подай ръка“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button