Хасково

Багери разчистиха строителни отпадъци край ресторант Кенана

РазчистванетоБагери разчистиха принудително двора на ресторант „Кенана“ от строителни отпадъци, които собственикът на сградата е складирал заедно с куп непотребни вещи. Разчистването е по заповед на кмета на общината Георги Иванов, издадена на 25 април.

До днешното влизане на багерите се стигнало, след като в средата на март на бизнесмена Андрей Панев било връчено писмо, че е констатирано струпване на строителни материали на територията на публична общинска собственост, информираха от кметството. От там обясниха, че в средата на 90-те години бизнесменът е придобил сградата на бившия ресторант като отстъпено право на строеж, но не и терена, който останал собственост на общината.

РазчистванетоПо-късно Панев вдигнал масивна ограда и киноекран, които бяха съборени миналата година от ДНСК. Веднага след това се появила друга ограда, която също била премахната, а последно имотът бил ограден с мрежа.

По време на днешната акция по разчистване на терена бизнесменът обяви, че обжалва заповедта за премахване на строителните материали. Това действително е така, но не спира изпълнението на заповедта, обясниха от общината, които били дали срок от една седмица Панев сам да разчисти терена, но не го направил.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Haskovliq
Haskovliq
07.05.2012 16:01 16:01

Не отпадъците, а целия имот е за премахване… за толкова години разпад все можеше да се измисли нещо там и то грандиозно!

Анонимен
Анонимен
08.05.2012 9:17 9:17

Брей,то Андрейчо много краднал бря,бря,бря.Няма ли кой да го попита откъде спести тия парици,като сервитйорче ли,ат банички и закусчици ли от що ли?Колко е струвал тоя имотец като парици и как го е купил а???

Back to top button