Хасково

Окръжният съд отложи делото срещу Бареков

Кадър от предаванетоОбжалването на присъдата на Николай Бареков, наложена от Районен съд Хасково по искане на кмета Георги Иванов ще се гледа на 22 май. Бареков беше осъден за клевети срещу градоначалника, изречени по време на директно телевизионно предаване миналата година. Наложена му беше административна санкция в размер на 2 500 лева.

Окръжният съд не даде ход на делото, за да даде възможност на софийския адвокат на журналиста да се запознае с материалите по него.

Адвокат Менко Менков е заявил, че е бил упълномощен едва вчера и не е имал възможност да се подготви. Председателят на състава съдия Кольо Димитров обаче отхвърли друго искане на защитника, който беше внесъл в съда списък с дати, на които е зает. Димитров определи, че адвокатите са длъжни да се съобразяват с графика на съда и не взе предвид заетостта на адвоката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button