Хасково

Борисов ще сади блатни кокичета край магистрала „Марица“

Бойко Борисов на магистрала МарицаПремиерът Бойко Борисов ще сади блатни кокичета край магистрала „Марица“. Това става ясно от стенограмата от заседанието на Министерски съвет. 

„Другата седмица ще използваме да проверим как вървят двата лота на АМ „Марица“ след дъждовете и ще местим блатни кокичета. Ще ги взимаме от магистралата и ще ги посадим на 60 метра от нея. Знаем ги по бройка – 2605 блатни кокичета, под мъдрото наблюдение на еколозите, ние лично с Лиляна Павлова ще садим.

Също така каним Нона Караджова да ни наглежда, а може и тя да насади някое. Каним и Ивайло Московски“, казва пред министрите Борисов.

Те ни накараха да ги изброим корен по корен и да ги опишем. Затова знаем, че са 2605 броя“, казва Лиляна Павлова.
„Те пречат, освен на пътя и на жп линията“, допълва транспортният министър Московски. „Така че, ще ги изместим всичките. Поканете еколозите, за да видят как стриктно всичко ще направим“, допълва Борисов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button