Хасково

В Хасково най-много балове на 24-ти май

Балове

Балове 2011

Баловете в Хасково започват. Заедно с това започва и треската около тоалета, грима и прическата.
Първи ще празнуват учениците от ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“. Балът им е на 23 май. Последни в Хасково  ще празнуват от Спортното училище и  ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ – съответно на 29 и 27 май. Ден по-рано завършването се ще „полеят“ зрелостниците от Финансово-стопанската гимназия и СОУ „Васил Левски“.

Датата 25 май е резервирана от СОУ „Св. Паисий Хилендарски, ПГТ „Александър Паскалев“ Професионална гимназия по транспорт.

Най-натовареният ден е 24-ти. Да празнуват на Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост са избрали цели четири гимназии от Хасково. Това са ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“, ПМГ „Акад. Боян Петканчин“, Професионалната гимназия по селско стопанство и ПГЛП „Райна Княгиня“.

Балове

Жанета Милева

Гримьорите и фризьорите на този ден в Хасково ще са ангажирани на макс. Проверка на Haskovo.info установи, че една от най-добрите гримьорки в града Жанета Милева започва да разкрасява абитуриентите още от 7 сутринта и ще приключи в 7 вечерта. Поне засега. „Миналата година в последния момент се обади едно момиче, което дойде в 6:30 сутринта, така че нищо не се знае за тази година“, каза с усмивка Жанета Милева.

За да може да гримира всички момичета хасковската гримьорка ще има подкрепление – нейната учителка и официален гримьор на модна агенция „Визаж“ Светлана Арсова.

Същото е и във фризьорските салони в града, където графиците се пукат по шевовете.  Не връщаме, тъй като човек има един път бал и за да се чувства добре на празника, трябва да има доверие на хората, които се грижат за външния му вид, обясниха коафьорите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
anonimen
anonimen
19.05.2012 12:31 12:31

Балът на Спортно училище ,,Стефан Караджа“ ще бъде на 29 май в ресторант ,,Фантазия“, така че коригирайте грешките си, господа журналисти!

vall
vall
19.05.2012 17:46 17:46

На 23-ти има матури и бал…..?

A
A
20.05.2012 19:51 19:51

Мисля,че в статията доста ясно е написано,че бала на Спортното училище е на 29 май!!!

anonimen
anonimen
20.05.2012 20:27 20:27

Статията беше коригирана след моя коментар, затова информацията днес Ви изглежда пълна.

Back to top button