Хасково

Шестима учители с награда за 24 май и концерт на площада

24 майШестима учители от област Хасково бяха наградени с почетното отличие „Неофит Рилски“. Престижната награда е на Министерството на образованието, младежта и науката и се дава за високи постижения в педагогиката и развитие на образователната сфера. Призът се връчва ежегодно в навечерието на 24 май. 

Грамоти с подписа на Сергей Игнатов получиха началните учители Минка Соколова от ОУ „Св. Климент Охридски“ – Хасково и Таня Христова от ОУ „Пенчо Славейков“ – Димитровград, математикът Йорданка Коджабашева от ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград, преподавателят по информационни технологии от ОУ „Иван Вазов“ – Харманли Милена Колева, учителят по география и икономика от СОУ „Д-р Петър Берон“ – Тополовград Калинка Дединска и детският учител Катя Грозева от ОДЗ „Райна Княгиня“ – Димитровград.

Награждаването на учителите стана по време на празничния концерта по случай 24 май на пл. „Свобода“ в Хасково, организиран от общината.Слово за празника произнесе заместник – кметът Минко Ангелов. Публиката се наслади на изпълненията на децата от хор “Орфей”, Мажоретен състав, Клуб по спортни танци “Хасково”, Спортен танцов клуб „Тангра“, балет „Рона“, Теодор Батуров, Фолклорен танцов ансамбъл “Южняци” при НЧ “П.К.Яворов” и Народен оркестър при община Хасково.

24 май

Минка Соколова

24 май

Милена Колева

24 май

Таня Христова

24 май

Йорданка Коджабашева

24 май

Катя Грозева

24 май

Хор Орфей

24 май 24 май
24 май 24 май
24 май 24 май
24 май 24 май
24 май 24 май

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button