Хасково

Детско отделение се сдоби със занималня и място за свиждане отвън

Детско отделениеЗанималня и място за свиждане отвън бяха открити днес в Детското отделение към МБАЛ – Хасково.

На мястото на бившия стол вече има слънчева занималня – решена в жълто с рисунки от любими детски приказки. Стаята разполага и с компютър, пързалка, масички, столчета, сметало и много игри за забавление. 

Мястото за свиждане отвън пък е обновено. Там се е намирала детската площадка към отделението, но с годините теренът е бил занемарен. Сега катерушките и пързалката са боядисани, ще бъде насят и райграс, за да може децата да тичат на воля. Има пейки и беседка, където ще се осъществяват свижданията.

Ремонтът на занималнята и мястото за свиждане струва на болницата близо 9000 лева. Голяма част от нещата са дарение. Най-голям принос имат ръководството и персонала на Помощно училище- интернат „Стефан Василев“ – Свиленград, които са изрисували стените и са дарили компютър с електронни игри, добави началникът на Детско отделение д-р Атанас Паунов.

Детско отделение

Занималнята е във фоайето на отделението

Детско отделение

Децата харесаха електронните игри

Детско отделение

Мястото за свиждане

Детско отделение

д-р Атанас Паунов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
майка
майка
28.05.2012 15:01 15:01

Браво на д-р Паунов! Много красиво изографисана стая. Невероятни художници са тия учители! Браво!

Back to top button