Хасково

Нови дръвчета край Детско отделение и книжки за пациентите

Инициативата за Деня на дететоПлощадката до детско отделение в хасковската болница се сдоби с 30 туи. Вечнозелените растения бяха засадени от младежите от ГЕРБ по случай Деня на детето.

Видът на растенията е съгласуван с болницата. Те са избрани заради красотата си и защото издържат при всякакви климатични условия. Надяваме се обновената площадка да стане красива, а ние ще продължим да се грижим за нея и занапред, обясни председателят на МГЕРБ – Хасково Евгения Ангелова.

Инициативата за Деня на детето30-те деца в отделението получиха и индивидуални подаръци за празника. Всяко от тях се сдоби с детска книжка, подбрана за възрастта му. Първи книжка получи 8-годишният Ивайло, който е в отделението с висока температура. Той сам прочете заглавието на книжката „Новите дрехи на царя“ и обеща, че още тази вечер ще прочете цялата приказка.

Майката на други две деца наблюдаваше акцията на младежите със задоволство. Малчуганите още не са тръгнали на училище, но се зарадваха на книжките, които още тази вечер ще влязат в употреба при приспиването.

Младежите от ГЕРБ имат намерение до няколко дни да се погрижат и за друга площадка. Нова зеленина ще бъде засадена в градинката до АГО.

 Инициативата за Деня на детето  Инициативата за Деня на детето

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
03.06.2012 12:13 12:13

СЪС САДЕНЕ НА РАСТЕНИЯ,КАРАНЕ НА КОЛЕЛА И КУПОНИ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО СЕБЕ СИ ! НИЩО ЗА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!
В СТРАНАТА САМО ШОКОВИ ЦЕНИ, ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ И МИЗЕРИЯ!

stefani
stefani
21.12.2012 16:13 16:13

JNYRNYTJH

Back to top button