Хасково

Петима представляват Меглена Кунева в Хасково

Меглена КуневаШеф на радио, управител на проектантска организация, земеделец, фармацевт и лекар ще са представителите на „България на гражданите“ в Хасково. Те бяха обявени на среща с гражданите от председателя Меглена Кунева. Това са Диян Бояджиев, Тихомир Георгиев, Христо Русев, Веселина Вълчанова и Румен Христов.

На срещата в Дома на техниката присъства и бившият министър на образованието Даниел Вълчев, който заяви, че Борисов и Станишев трябва да се готвят, защото когато Кунева захапе нещо, не пуска.

Меглена Кунева„Никой не се притесняваше за моята сила, когато бях главен преговарящ за членството на България в Европейския съюз, което беше успешно и което осигури милиардите за днешното строителство на магистрали“, заяви от своя страна Кунева на въпроса дали ще издържи на бабаитите от ляво и от дясно.

Според Меглена Кунева подчерта, че страната ни е силно зависима при вноса на енергия и това е констатирано от Брюксел. Според нея изводите в последния доклад не са положителни.

„Трудът, образованието и енергетиката са определени като сектори „без амбиция“, каза тя и заяви, че управляващите са прекратили отчетността и оценката за работата на администрацията, а реформата в здравеопазването е претърпяла провал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.06.2012 15:53 15:53

КАЧВАЙ СЕ НА МЕТЛАТА И ОТИВАЙ ПРИ БРАТЯТА СИ В АМЕРИКА И ИЗРАЕЛ..

Анонимен
Анонимен
02.06.2012 19:41 19:41

Тая бърсала за каква се мисли бре,какво значи това България на гражданите,ами тия от селата накаде а?Ебати и грозотията,пробита лейка,и тя ще иска парици за изборите.А и избраниците и,същите лайнааа.

Георги Христов
Георги Христов
02.06.2012 20:29 20:29

„България на богатите“ а бедните да умират. Проследете само нейното израстване в политиката и ще се уверите колко много е пълзяла докато хване големите пари.Била е в СДС,НДСВ- помогнала да спрат блоковете на АЕЦ-Козлодуй и сега имала претенции да става МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ и да води ДЯСНА политика.. Има ли случай в България ДЯСНО Правителство да е помислило въобще за обикновеният българин……..

Петя
Петя
04.06.2012 13:03 13:03

Аз пък харесвам Меглена Кунева. Мисля, че тя е глътката въздух, от която се нуждае българският политически живот!

Анонимен
Анонимен
04.06.2012 13:16 13:16

Тая кощрамба би напълнила един рафт от библиотеката си с партийни книжки от партии, в които е членувала. Ако не и стигнат, може да си сложи и спестовните книжки от разни банки и най-вече от Париба. Тогава безпроблемно ще има пълен рафт.

Анонимен
Анонимен
05.06.2012 20:29 20:29

tihomir p**ala

Back to top button