Спорт

Камерунци спасяват хасковския футбол?

Митко Ламбов и Сирил МаканакиИзвестният камерунски футболист от Мондиал ’90 Сирил Маканаки ще помага за развитието на хасковския футбол. Това стана ясно по време на среща на ръководството на община Хасково с делегация от африканската държава, която е в областния град по повод съвместен проект с Младежки център.

„Нямам възможност да поканя Сирил Маканаки да бъде картотекиран в нашия отбор“, пошегува се президентът на футболен клуб „Хасково 2“ и председател на Постоянната комисия по спорт в Общинския съвет Митко Ламбов. Той обаче изрази надежда за бъдещо сътрудничество с Камерун в областта на футбола.

„Ще се радвам да ни изпратят техни футболисти, тъй като имаме дефицит на качествени играчи, а камерунската школа е добра“, коментира Ламбов.

Сирил Маканаки пое ангажимент да съдейства за решаването на всички въпроси, свързани с бъдещото сътрудничество с Хасково. Делегатите от Камерун похвалиха нашата образователна система и в частност специализираните спортни училища, каквито няма в тяхната страна и се поинтересуваха от възможността техни футболни таланти да учат в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
rojee
rojee
06.06.2012 13:21 13:21

Tova e porednata glupost kamerunski futbolisti da igraqt v haskovo.Kolko talantlivi haskovski deca ima ,no nikoi ne im obrashta vnimanie i ne im podava raka.Zatova futbolen klub haskovo igrae s selata ,zashtoto nqma futbolna shkola ,nqma ka4estveni treniori i rakovoditeli i faktite sa na lice.

sgg
sgg
06.06.2012 22:43 22:43

Кви сме селяни, даже и пред Камерун се излагаме

Velizar
Velizar
07.06.2012 1:46 1:46

Hora vi6te vazmojno e da igraqt vav haskovo kamerunski igra4i ta te brazilci i italqnci igraha vav haskvo predi 3,4 godini za tofa e vazmojno nqma ne vazmojni ne6ta i nadqvam se pone da sme vav V grupa dai boje

mimi
mimi
07.06.2012 18:42 18:42

az go poznavam imam avtograf ot nego

Back to top button