Хасково

Заради Театралните празници продават билети и в събота и неделя

ТеатърКасата на хасковския театър ще работи през уикенда извънредно от 9:00 до 18:00 часа. Служителите на културната институция ще продават билети за представленията, включени в Театралните празници, на които Хасково ще бъде домакин от 11 до 17 юни.

Както Haskovo.info вече писа в рамките на проявата Народният театър ще изнесе три спектакъла на хасковска сцена. Това са „Крадецът на праскови“,  „Аз плащам“ и „Осъдени души“. Актьорите ще играят по два пъти всяко представление в дните от 11 до 13 юни. Хасковлии ще видят актьорите Мариус Донкин, Аня Пенчева, Юлиан Вергов, Йорданка Кузманова, Георги Мамалев, Елена Петрова. 

На 14 и 15 юни в Хасково ще гостува Малък градски театър „Зад канала“ с постановките „Демонът от Скопие“ и „Канкун“. Участват актьорите Филип Аврамов, Ирини Жамбонас, Александър Кадиев, Петър Калчев, Евгени Будинов. 

Билетите за постановките за възрастни са по 12 лева. Ако обаче искате да видите и петте представления ще имате специални отстъпки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button