Регион

Свиленградски огнеборци ще участват в Олимпиадата

НаграждаванетоУчениците от СОУ „Д-р Петър Берон“ в Свиленград станаха втори на ХIII-те Републикански състезания на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“ – Варна 2012, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Носители на златното отличие станаха домакините  от СОУ „Димчо Дебелянов“.

Двата отбора получиха правото да представят страната ни в Олимпийските игри на СТIF догодина, които ще се проведат във Франция. 

През двата състезателни дни на републиканското състезание младежките противопожарни отряди показаха завиден спортен дух и много добри технически умения. Надпреварата беше между достойни противници, които демонстрираха сили, знание и възможности за справяне с препятствията, коментират от пожарната. 

Освен медали участниците в състезанието получиха предметни награди и грамоти. Призовете на победителите бяха връчени от гл. комисар Николай Николов, директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, директора на Националния дворец на децата Татяна Досева, представители на пожарни служби и регионалния инспекторат на Министерството на образованието, младежта и науката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
враца
враца
13.06.2012 20:48 20:48

още малко и ще ги пратите на олимпийските игри -прост народ слаба държава-ББ

враца
враца
24.06.2012 10:19 10:19

мария петрова пак втора -ами да пише отновожалби до с стефанов

Back to top button