Хасково

Продават летището в Узунджово и военните имоти на Булаир

Военното поделение на ул. БулаирТри военни имота в Хасковско ще бъдат обявени за продан, реши Министерски съвет. Причината – терените са с отпаднала необходимост за Министерството на отбраната и Българската армия.

Първият имот се намира в землището на село Узунжово – бившето летище. Той е с площ 919 346 кв.м, застроен е с 39 сгради, а данъчна му оценка е над 2 300 000 лева. 

Другите два имота са в Хасково. Това са военните поделения на ул. „Булаир“. Те са оценени съответно за 2 311 000 лв.и 2 317 000 лв.

Имотите ще бъдат продадени на търг по реда на Закона за държавната собственост и Глава Пета от правилника за прилагането му, съобщават от правителствената пресслужба. Първоначалната цена ще бъде определена като данъчните оценки на предлаганите имоти се завишат с 10 на сто.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.06.2012 11:59 11:59

Айдее,утиде коня в ряката,голямата лапаница иде.Ама и тая вода ще изтече…

Back to top button