Хасково

Моторист пострада при катастрофа, трима пияни шофьори в ареста

Моторист24-годишен моторист е с контузия на носа и охлузвания и порезни рани по краката след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал вчера около 11:00 часа на кръстовището между булевард „България“ и улица „Горски пътник“ в Хасково. 

Причината за инцидента е отнемане на предимство. 53-годишен водач на лек автомобил Опел Астра при завой наляво не е спрял и е ударил движещия се направо мотоциклет Хонда. Пострадалият мъж е прегледан в МБАЛ – Хасково и освободен за домашно лечение.

Три бързи производства са образувани вчера срещу пияни шофьори. Две от тях са в РУП-Харманли срещу мъже на 41 и 43 години от Турция и Харманли. Те са заловени от униформените да шофират автомобилите си 2,23 и 1,72. Третото производство е в РУП-Димитровград срещу 39-годишен мъж от града, хванат от автопатрула с 2,11 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ZX6R
ZX6R
18.06.2012 14:34 14:34

Крайно време е да започнат да се съобразяват с пътните знаци и правилата по пътя тия шофьори! Ако някой знае да пише кой е колегата с мотора? Желая бързо възстановяване на моториста!

Илиев
Илиев
24.06.2012 16:21 16:21

Един познат го хващаха 4 пъти с над 1 промил алкохол. Осъждаха го на подписка – 2 пъти , 1 порицание и като го хванаха с 1.27пром. му дадоха една условна…. А той па си пие и си кара…. Законът е …… Мижем да те лажем…. Пък ако някой невинен пострада…. селянията в повечето проговаря : Той пък ( пострадалият ) , какво е търсил там по това време. Да си беше стоял в къщи нямаше да пострада.

Back to top button