Хасково

Никой не пожела да обсъжда разширяването на синята зона със съветниците на ГЕРБ

Паркингът до магазин МарсаНито един хасковлия не пожела да обсъжда разширяването на синята зона с общинските съветници от партия ГЕРБ. Снощи те организираха среща с жителите на кварталите Дружба 1 и Дружба 2 по повод внесената за сесията в петък докладна, в която се предлага паркингът до магазин Марса, ул. „Пирин“ и ул. „Скопие“ да допълнят местата в „синята зона“ в града. Никой обаче не се появи в уречения час на сборния пункт до църквата „Св. Димитър“.  

„Явно всеки е решил да се спасява по единично“, коментира председателят на сесийната група на ГЕРБ Иван Панайотов.

Двамата със заместник – председателят на местния парламент Евгения Ангелова все пак опитаха да научат какво мислят живеещите и работещите в кооперацията до паркинга до магазин „Марса“.

Шивачката Зюлбие Хайрула обясни, че не шофира, но клиентите им имат коли. В повечето случаи те си свършвали работата при нея за около 10 минути, но ако паркингът стане „синя зона“ краткият престой при шивачката ще им коства допълнително левче.

Паркингът до магазин Марса По-сложна е ситуацията за служителите в счетоводната къща на Стела Найденова. Тя обясни, че има гараж и жилище в района и ще го използва, за да не плаща „синя зона“. „Какво ще правят обаче двете ми служителки не знам. Едната идва от жк „Бадема“ , а другата от жк „Орфей“ и двете идват на работа с коли“, обясни Найденова.

Тя прогнозира, че ако паркингът стане „синя зона“, ул. „Александър Стамболийски“ и прилежащите й пресечки ще се задръстят. „Вместо за разтоварим центъра, ще го натоварим“, заключиха съветниците от ГЕРБ.

Дали паркингът под магазин Марса ще стане „синя зона“ Общински съвет – Хасково ще гласува в петък. Тогава местните парламентаристи ще решат дали да присъединят към зоната и ул. „Пирин“ и на ул. „Скопие“. Ако това стане платените местата за паркиране в централната градска част ще се увеличат със 110.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
минувач
минувач
21.06.2012 13:01 13:01

Как да ви повярват хората като се продавате!!!
Задайте си въпросазащо загубихте, защото някой плати на някого.Сега вече е много късно хората който работиха за вас след изборите ги забравихте!

Снинта зона
Снинта зона
21.06.2012 13:32 13:32

А някой знаеше ли че тия двамата ще са там???Медии има някой да беше казал че те ще питат хората искат ли синя зона???Ей така отишли да се разходят?!?!?

узунджовската баба
узунджовската баба
21.06.2012 13:35 13:35

Защо да коментираме като знаем че оня алчен узунджовец ще го направи – ние сме обречени да търпим безчинствата му и очакваме скоро синята зона да стигне до завод Мир на север до Шел на юг, до Техномаркет на изток и до Болярово да запад. Да се задави от лакомия дано .

Силно възмутен
Силно възмутен
21.06.2012 14:15 14:15

Кой знаеше, че ще сте там? Ако знаех щях да дойда. Не искам синя зона и „паяци“ в града. Платените паркинги са достатъчни. Нормата на един паяк е две коли до обяд и две след обяд. С тях върви полицай. Вместо да върви с паяците полицаят може да обикаля местата забранени за паркиране, да респектира с присъствието си и да глобява с фиш.
Вземайте пример от Варна, там премахнаха „Синята зона“

ДАНЪКОПЛАТЕЦ
ДАНЪКОПЛАТЕЦ
21.06.2012 16:11 16:11

Очевидно голяма част от населението на Хасково ще придобие привилегията да плаща високи местни данъци но да няма как да паркира дори до дома си!!!
От 2 дни е поставен и знак на Г.Кирков/ до аптека Живакова/за забрана за паркиране-нагоре по улицата-там къде могат да спират хората -като ходят на лекар или до аптека???Нагоре по улицата всички кооперации и блокове са с МИНИАТЮРНИ за нуждите на живеещите там хора паркинги!!!
ЕТО ВИ ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ ОБЩИНАРИ!!!

DDT
DDT
21.06.2012 20:29 20:29

Предполагам, че колкото хора са дошли на срещата- толкова и ще гласуват за ГЕРБ на изборите. Не знам с какъв акъл предлагат още тормоз на хората с по-голяма синя зона?!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
22.06.2012 10:31 10:31

НАЛИ ВИЕ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ БЕ И КМЕТА И ГЕРБА!!!НАЛИ ВИЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ,ИЗБИРАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ГАДОВЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ БЕ!!!ВМЕСТО ДА ГИ УТРЕПЕМ С КАМЪНИ ВИЕ ПАК ГИ ИЗБИРАТЕ!СКОРО ЩЕ ВЛИЗАТ ПО КЪЩИТЕ ВИ И ЩЕ ХАКАТ ЖЕНИТЕ ВИ,А ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ИСКАТ ДАНЪК ЧЕ СИ Е ТРИЛ ОНАЯ РАБОТА И МУ СЕ Е ИЗНОСИЛА!НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ДАЛИ БЪЛГАРИТЕ СА МАЗОХИСТИ ИЛИ ИМ Е ТВЪРДЕ ПРИЯТНО ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВУВАТ С ТЯХ!

Анонимен
Анонимен
22.06.2012 11:58 11:58

Хасковлии не дойдоха защото не им дреме за синята зона.
Тях това не ги интересува.
Те имат достатъчно пари и могат да си плащат синята зона.
Хасковлии имат достатъчно пари да си плащат и водата, която е най скъпа в цяла България.
Хасковлии имат пари да плащат на високите данъци в България и най високата такса смет.
Хасковлии не им дреме от нищо.
Абсолютно от нищо не им дреме.
И слон да ….., пак няма да им дреме.

„Какво като кмета крадял нали правел“ – прочутата хасковска реплика.
Интересно ми е обаче кмета като краде от кои пари взема? От парите които ни събира от данъци, такси и глоби ли? И не ли затова са най-високите тогава?

Back to top button