Регион

Протест в село Книжовник, не искат още един път убиец

ПротестътДесетки жители на Книжовник и Стамболово излязоха на протест заради лошия път, който свърза Хасково с общините на юг.  Шосето е в безобразно състояние от 4 години, след ремонт на канализацията.  

През него ежедневно минават хиляди автомобили, автобуси и камиони. Заради дупките и неравностите хората от Книжовник и околните села трошат колите си всеки ден. Те са направили и подписка с над 1000 подписа, която са изпратили до всички компетентни институции.

Проблемите се появили след ремонт на уличната канализация, извършен от фирма „Марчела“. Тя приключила обекта, но от община Хасково отказали да приемат пътя, тъй като не бил възстановен в първоначалния вид. Заради това той не може да бъде рехабилитиран от „Пътна инфраструктура“, които отговарят за него.

Междувременно от общината започнаха закърпване на най-големите кратери по пътя. За да се намери трайно решение на проблема областният управител на Хасково Ирена Узунова свиква среща между фирмата, кметството и областното пътно управление.

Протестът Протестът
Протестът Протестът

 Вижте видео репортаж от събитието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button