Любопитно

Хасковлии с бански на точки и мъжки прашки на плажа

БанскиБанските на точки и „бриджитките“ в черно и бяло са хитът на сезона сред дамите в Хасково това лято. Геометрични фигури, райета и карета, заедно с традиционните флорални мотиви са сред желаните разцветки, обясняват търговците.

Целият бански е предпочитан за басейни и спа курорти. Плажните облекла са на цени около 30 лева. И тази година аксесоарите са класическите широкопола шапка и шаловете тип пареро. 

БанскиМъжете не са толкова претенциозни в избора си на бански костюм, единодушни са собственици на бутици. Боксерите и шортите са най-купуваните от силния пол. Някои мъже с добре оформени тела дори дръзват да се покажат с мъжки прашки на плажа.

Това лято хасковлии не се лишават от нов бански въпреки кризата и купувачи има. За сега търсенето все още е слабо, но пикът на сезона се очаква през месец юли, споделят местните търговци.

Бански Бански

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
bilis
bilis
13.09.2012 8:53 8:53

Някои мъже с добре оформени тела дори дръзват да се покажат с мъжки прашки на плажа. – Аз също бях с такъв бански, но сигурно съм обиколил 30 магазина докато намеря къде продават. На плажа нямаше нито един мъж освен мен по прашки. Къде ходят тези мъже да отида и аз там на море. Добре е написано в статията „дръзват“ защото първо са много малко мъжете които носят прашки и второ не е прието от обществото мъж да ходи с прашки бельо, а пък за бански да не говорим- имаше коментари, присмех и дори обиди по мой адрес- виж го тоя п**ал, брато смени си банския или аз ще сменя плажа и т.н.
Виж за жените е друга работа – от 5 до 55 годишни си ходят с долница прашка и това си е съвсем нормално прието и според мен плавилно защото всеки трябва да носи това което харева.
Принципно прашките са по-добрия бански защото тена става по-хубав и задника ти не остава бял, не се събират в задника ти като седнеш или клекнеш и съхнат по-бързо. Затова дамите ги носят от много години масово на морето. Радвам се че се престраших и пробвах и аз. Докато имам хубаво тяло ще си ги нося

Милен
Милен
11.05.2014 13:31 13:31

Аз съм за това кое прочетох,не знам какъв им е проблема на другите които злобеат ще нося каквото си поискам.И ако трябва ще сменя плажа.

МИлен
МИлен
21.05.2016 12:47 12:47

Сменям плажа без да ми дреме.Ще си нося каквото ми харесва, и се чувствам добре.Негативизми и при мен има ама, това ограничен народ сме.

Анонимен
Анонимен
25.08.2020 9:17 9:17

Zdraveyte i az sam se puskal po banski prashki do nqkade sam chuval neshto podobno no imashe i dobri otzivi ot strana na jeni . Ot 2015 g se peka po prashki – irakli. Slanchaka. Primorsko. Lepite. Silistar. Varna

Анонимен
Анонимен
25.08.2020 9:23 9:23

Ot mn vreme si nosq samo prashki mn po udobni sa mi no si podbiram modelite imam nad 30 chifta prashki. Bokserki mn malko . No i redovno poseshtavam saloni za kolamaska otstranqvam vsichko i taka prashkata stoi dobre 😉

Back to top button